MYCKET FÖR PENGARNA
SNABBA LEVERANSER

Gardiner & tillbehör

Gardiner & tillbehör

Gardiner
Gardiner kan ändra känslan på ett helt rum. En ljus och skir gardin släpper in ljuset och gör att rummet upplevs som större, medan en sammetsgardin i murrig färg kan ge en känsla av ombonat mys. På Rusta älskar vi gardiner av alla dess slag och har även många olika smidiga lösningar för upphängning. Välj och vraka bland mönster och material!

Rullgardiner
Låt inte gassande morgonsol störa din sovmorgon! En rullgardin stänger effektivt ute solens strålar och motverkar även att rummet blir för varmt. Välj mellan rullgardiner och hissgardiner i olika bredder och material – vi har varianter som släpper igenom visst ljus och mörkläggande rullgardiner som gör rummet riktigt mörkt.

Gardintillbehör
Det finns många olika sätt att hänga upp en gardin på. På Rusta har vi samlat många olika lösningar. Kanske satsar du på en traditionell och tidlös gardinstång där möjligheterna till variation är näst intill oändliga. Ett annat alternativ är en gardinskena som monteras i taket och gör att gardinen kan gå hela vägen från golv till tak.

Rusta använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Rustas användning av cookies och hur du kan hantera dem här.