Ursäkta röran, vi bygger om!

MYCKET FÖR PENGARNA
SNABBA LEVERANSER

Välkommen till ett nytt sätt att köpa dina kvalitetsprodukter från Rusta. Nu har du möjligheten att klicka hem utvalda produkter inom Rustas stora sortiment. Vi levererar hem till dig med DHL inom 2-7 dagar. Passa på att göra ett klipp med bara ett klick! Siten drivs av Rusta AB och innehåller delar av Rustas totala sortiment. Vill du ta del av hela sortimentet besök rusta.com eller ditt närmsta varuhus.

 

Rusta Hembeställning

Rusta erbjuder vissa utvalda varor för e-handel och dessa hittar på den site du just nu befinner dig på. Rustas e-handel benämns Rusta Hembeställning. De flesta av dessa varor finns även att köpa i våra varuhus, men vissa varor kan endast köpas via e-handeln.

Beställningsvaror

Vissa varor finns inte på lager i Rustas varuhus utan måste beställas med hemleverans eller till DHL-terminal. Dessa hittar du som visningsexemplar i varuhusen, skyltade med "Beställningsvara". Dessa kan du nu även beställa online och få dem levererade på samma sätt som du skulle fått genom en beställning i varuhus.

 

Hemleverans

Om du har svårt att frakta hem dina varor från varuhuset erbjuder Rusta hemleverans som service på vissa utvalda varor. Dessa varor är skyltade med "Hemleverans" och levereras hem till dig eller till DHL-terminal. Dessa varor kan också köpas online via Rusta Hembeställning

I det fall din leverans kommer på en pall, är du som mottagare ansvarig för bortskaffande av pallen. Notera att vid ångerköp av leverans på pall, skall även retur ske på pall till oss på Rusta. Det åligger ditt ansvar som kund att invänta leverans för kontroll. Fackman så som snickare till exempel ska inte bokas innan din order anlänt och du kontrollerat att din order är komplett och oskadd. Om något är fel med din leverans, ska du inom fem arbetsdagar kontakta Rustas kundservice, telefonnummer 0771-28 10 10, och berätta vad som inträffat. 

 

Köpvillkor

Detaljerad information om Rustas köpvillkor för beställningsvaror kan du läsa här.

Click here for purchase terms and conditions in English.

Rusta använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Rustas användning av cookies och hur du kan hantera dem här.