Ursäkta röran, vi bygger om!

MYCKET FÖR PENGARNA
SNABBA LEVERANSER

Glasräcken

Glasklart skydd mot vinden

Glasräcken är den perfekta lösningen för att rama in din uteplats och få skydd mot vind, utan att gå miste om utsikten. Våra glasräcken är påbyggnadsbara för att passa både mindre och större uteplatser. Du väljer själv glas, stolpar och tillbehör för att sedan skräddarsy en lösning som passar dig. Våra glasräcken är dessutom enkla att montera och kräver lite underhåll.

  • Rustas glasräcken uppfyller Testfaktas högt ställda krav och har fått kvalitetsmärkningen Verified Quality & Performance, vilket garanterar att produkten håller en genomgående hög kvalitet.
  • Bra att veta: Rustas glasräcken är beställningsvaror. På ordinarie hemsida kan du enkelt planera och bygga ett glasräcke som är anpassat efter storleken på din uteplats. I slutet blir du presenterad en komplett inköpslista som du kan ta med dig när du besöker något av våra varuhus eller beställa online!

Länk till Rusta ordinarie hemsida och planeringsverktyg

Rusta använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Rustas användning av cookies och hur du kan hantera dem här.